Sluit navigatie

Upgrade automatische certificaatvoorziening per regel

Al Periodiek systeem.png11 apr

Onze voorraad is volledig traceerbaar. U kunt op uw order aangeven van welke materialen u certificaten wenst te ontvangen. Deze worden in de nacht vóór levering automatisch digitaal naar u verzonden.

Onze voorraad is volledig traceerbaar. Elk uniek stuk is bij ons voorzien van een uniek batchnummer, dat verwijst naar een heatnummer met certificaat van herkomst. Wij leggen dit vast in een permanente database. 

U kunt per geval, zowel vooraf als achteraf, een specifiek certificaat opvragen. Maar mocht u de certificaten in eigen beheer willen hebben, dan kunnen wij zorgdragen voor een automatische certificaatvoorziening. De certificaten worden dan in de nacht vóór levering, tezamen met de pakbon en factuur, automatisch afgeleverd in de door u gewenste mailbox.

UPGRADE
Wij kunnen de automatische voorziening als continue proces voor u instellen. Dit betekent voor iedere order en iedere regel. Per heden kunnen wij de automatische voorziening ook per aangegeven regel instellen. U kunt uw wensen bespreken met uw contactpersoon bij Almet of aangeven middels een extra notitie op de inkooporder.

« Terug

Scroll naar boven