15 januari 2019 - Zeer productieve dag op de TU Delft voor Almet Benelux

Solar Boat.png16 jan

In de middag hebben wij als lid deelgenomen aan de ALV van het Aluminium Centrum. Hier werd het directiestokje officieel overgedragen van Johan van de Graaf aan Catharina Bieringa. Namens Almet Benelux danken wij Johan van de Graaf voor zijn inzet en behaalde resultaten in de afgelopen tijd en wensen Catharina Bieringa veel succes in de komende tijd. 

Naar onze klanten voelen wij een sterke verantwoording om hun belangen te behartigen in diverse brancheverenigingen. Almet Benelux heeft als toeleverancier, van o.a. aluminium plaat en staf, daarom tijdens de ALV haar helpende hand uitgestoken om samen met het Aluminium Centrum te gaan onderzoeken hoe we ook de verspanende branche nog sterker kunnen gaan laten vertegenwoordigen in het Aluminium Centrum. 

In de avond waren wij aanwezig bij de waanzinnig gave presentatie van de TU Delft Solar Boat. Als partner van dit team leveren wij aluminium en delen wij de technische kennis. Wij zijn er trots op om partner te mogen zijn en wensen het TU Delft Solar Boat Team nogmaals heel veel succes met de weg naar de challenge en ambitie om een wereldrecord te vestigen!

« Terug

Scroll naar boven