« Terug

Brabantse standplek

Almet_Thema2_Blog6Foto1-2.jpg02 sep

De voorloper van Almet was door Alusuisse gepland in de Rotterdamse Spaanse Polder. Inmiddels heeft Almet Benelux de Randstad verruild voor de landelijke omgeving van Noord-Brabant. Fabriek en kantoor staan nu op het door landbouwgrond omgeven industrieterrein van het Brabantse Etten-Leur. In de fabriek hebben de INTRACON®-lassers een eigen afgezonderde ruimte tussen de freesmachines en waterzagen. Het kantoor grenst aan de fabrieksruimte en bestaat uit moderne werk- en vergaderruimtes en een gemoedelijke ontvangsthal.

Het bedrijfspand van Almet staat aan de Tussendonk 22 in Etten-Leur en heeft een vloeroppervlak van 7000 vierkante meter. Een groot deel van deze ruimte is bedoeld voor het magazijn. De aluminium platen kunnen namelijk meer dan 10 meter lang zijn, iets waar tijdens de ontwikkeling en bouw van het pand rekening mee gehouden moest worden. In Almets magazijn worden de aluminium platen op een compacte en veilige manier gestapeld en opgeslagen.

Vanuit de kantoren in Etten-Leur en Brussel staat een enthousiast en ervaren team klaar om alle klantvragen en wensen te beantwoorden. Almet levert uit voorraad standaard aluminium producten en levert specifiek maatwerk in grote en kleine volumes. Almet denkt graag mee en zorgt voor de juiste oplossing. Wanneer er meer informatie gewenst is over producten of toepassingen kan er contact op worden genomen met de betreffende verkoopafdeling.

Neem vrijblijvend contact op Vraag een offerte aan

« Terug

Scroll naar boven